Tilitoimistopalvelut

Kirjanpito ja lakisääteinen tilinpäätös

Yrittäjän paras ystävä on luotettava kirjanpitäjä. Haluamme helpottaa yrittäjän arkea kirjanpitopalveluillamme. Autamme yrittäjiä lakisääteisen kirjanpitovelvollisuuden kanssa.

Kirjanpidon, veroilmoitusten ja tilintarkastusten tekeminen ovat keskeinen osa työtämme. Teemme myös tulevaisuuden taloussuunnittelua yrittäjille.

Palveluun kuuluu kuukausittainen talouslaskelma nykytilasta. Talousarvion pohjalta yrittäjä voi tehdä tulevaisuuden suunnittelua jo ennen tilikauden päättymistä. Palvelu on suunnattu niin yrityksille kuin toiminimellä toimiville.

Yritys- ja palkkatuet sekä avustukset

Autamme yritys- ja palkkatukihakemuksissa sekä raportoinnissa. Teemme yhteistyötä mm. TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa. Tukea voi hakea esimerkiksi oppisopimuskoulutuksia tai päivärahahakemuksia varten TE-toimistolta tai palkka-avustusta ELY-keskukselta.

Yritystukea puolestaan haetaan useimmiten yritysten laajennus- ja investointitarpeisiin.

Useimmiten hakemukset lähtevät asiakkaan suunnalta ja me autamme ja ohjeistamme prosessin eri vaiheissa. Tarvittaessa voit myös valtuuttaa meidät hoitamaan tuki- ja avustusasioita puolestasi Suomi.fi-valtuutuksen avulla.

Palkanlaskenta

Hoidamme palkanlaskentaa yrittäjien työnsarkaa helpottaaksemme. Toimitat vain työntekijöiden tuntilistat Hirviniemelle ja me lähetämme palkat työntekijöille.

Toimitamme palkkatiedot myös tulorekisteriin. Palkanlaskennan voi valita myös erillispalveluna, ilman kirjanpitotyötä.

Veropalvelut

Konsultoimme yritys- ja henkilöasiakkaita veroasioissa. Veropalveluihin kuuluu mm. kotitalousvähennys sekä kiinteistö-, arvonlisä- ja tulovero.

Hoidamme veroasiat OmaVeron kautta ja halutessasi voit myöntää meille OmaVero-valtuutuksen. Hirviniemellä työskentelee metsäverotukseen erikoistunut henkilö, joten myös sen ja muiden verotusasioiden kanssa voit kääntyä meidän puoleemme.

Konsultoimme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.